Nieuws
1 december 2023

Een positieve bijdrage leveren kunnen we allemaal

Stichting VLNDR

Al 15 jaar bieden Antoine en Erika Aardoom met Stichting Vlinders een gezinshuis aan kinderen met een verstandelijke beperking en een traumatische achtergrond. Deze hulp bieden zij met alle liefde. Maar wanneer deze kinderen achttien geworden zijn, zou deze zorg niet moeten stoppen. Want er is een band opgebouwd en zoiets is niet tijdelijk. En daarom willen wij hen ook na hun achttiende verjaardag een veilig Thuis geven in de vorm van Stichting VLNDR.

Begeleid Leven met Stichting VLNDR

Met Stichting VLNDR bieden zij deze jongvolwassenen nog steeds de benodigde zorg in het dagelijks leven. “Wij noemen het ‘Begeleid Leven’ en hebben het stichting VLNDR genoemd”, zegt Erika. “Hier bieden we een volledig geïntegreerd 24/7 zorg- en begeleidingsmodel op het gebied van wonen, leven, werken en vrijetijdsbesteding.”

“Omdat de jong volwassenen niet op dezelfde locatie komen, moesten we naar een andere locatie”, aldus Antoine. Deze jongeren vallen onder Stichting VLNDR. In dit pand moest er flink verbouwd en daarvoor klopte Antoine aan bij Van Wijk Verf voor sponsoring. Alex van Kuilenberg, directeur bij Van Wijk Verf, gaf graag gehoor aan deze vraag. Omdat het welzijn van kinderen hem en iedereen bij Van Wijk aan het hart gaat, valt daar geen nee tegen te zeggen. Alex: “Niet iedereen krijgt dezelfde kansen of heeft een goede start in het leven, daar mag je best bij stilstaan.”

Goed zijn voor anderen

Naast Stichting VLNDR hebben ook het KWF en Stichting Goodwill ons hart. Daarom sponsort Van Wijk Verf ook graag deze doelen. “We vinden het belangrijk een positieve bijdrage te leveren waar we kunnen”, zegt Alex. “Het gaat ons goed, dan mogen we er ook voor anderen zijn die het hard nodig hebben.”

Ben je geïnteresseerd in deze stichting en zou je er meer over willen weten? Of zou je Antoine en Erika ook graag willen ondersteunen als bedrijf of particulier? Dat kan in de vorm van producten, kennis, creativiteit, netwerk en nog veel meer. Ga naar de site voor meer informatie. https://vlndr.com of https://stichtingvlinders.nl/vrienden

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode