Nieuws
1 maart 2022

Spuitapparatuur met instructies, tips en praktijk

017

Johan Hendriks , eigenaar van het gelijknamige schildersbedrijf in Lent, schafte anderhalf jaar geleden spuitapparatuur aan “om snelheid in het werk te creëren en voor een mooier resultaat”. Hij heeft er nog geen moment spijt gehad en kan het zijn collega-schilders aanraden.

“Ik ga niet snel overstag. Wat goed is, is goed. Ik had een lastige klus en dacht erover om te gaan spuiten. Ik heb het Tjaka voorgelegd en die beloofde twee uur mee te helpen met de installatie van de spuit. Hij trok zelf het spuitpak aan en zei ‘kijk Johan, zo doe je dat’. Binnen een uurtje had ik het onder de knie. En nu is het een makkie wanneer grote plafonds gedaan moeten worden.”

Omdenken

Johan gebruikt de spuit hoofdzakelijk voor wanden en plafonds. Hij ziet alleen maar voordelen: “Je moet wel omdenken. Je bent even bezig met afplakken en zo, maar als dat eenmaal gebeurd is, ben je zeer snel klaar. Bovendien ontlast het je rug.” Hij gebruikt de spuitapparatuur regelmatig, doordat hij vaak plafonds aangeboden krijgt van Stucydee, het stukadoorsbedrijf met wie hij samenwerkt. Die biedt zijn klant aan om het plafond gespoten af te leveren, omdat de meeste klanten er tegenop zien om dit zelf te doen.

Niet boven ons, maar naast ons

Twee jaar geleden koos Johan voor Van Wijk Verf: “Ik ben heel tevreden, vooral over de laagdrempeligheid qua communicatie en de snelheid waarmee ze de zaken afhandelen. Tjaka zei in ons kennismakingsgesprek dat ze niet boven ons staan, maar naast ons. En dat ze willen meedenken. De spuitinstructieworkshop onderstreepte dat nogmaals.”

Tjaka Huwaë, medewerker Van Wijk Verf

“Wij zijn echte praktijkjongens. Al het onderhoud aan onze panden doen wij zelf. Wij weten wat de schilder tegen gaat komen en dat praat natuurlijk supermakkelijk. Naast praktische tips, geven we ook uitgebreide veiligheidsvoorschriften. Goed gebruik van spuitapparatuur voorkomt ongelukken en die willen we niet op ons geweten hebben.”

Meer weten?

Je persoonlijk adviseur vertelt je natuurlijk graag meer. Of je kan ook altijd bellen naar onze hoofdvestiging in Tiel via: 0344 – 614 141. Of met de dichtstbijzijnde locatie.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode