Nieuws
13 september 2023

Als eerste op de hoogte zijn van nieuws en producten uit de branche?

Relatiedagen

Zet het in de agenda, 27 en 28 september 2023 organiseren wij weer de Van Wijk Verf Relatiedagen.

Vorig jaar was de eerste editie, wat meteen een groot succes was. De nog niet eerder zo groots georganiseerde relatiedagen door één groothandel. Daar waren en zijn we als jouw kennis- en businesspartner best trots op. Met meer dan 450 unieke bezoekers was het een uniek evenement te noemen.

Wat kun je verwachten? Als je eerder bent geweest, dan weet je dat het zeker de moeite waard is. Meer dan 40 van onze zakenpartners staan met een stand waar nieuwe producten worden gelanceerd en interessante demo’s worden gegeven. Uiteraard wordt het laatste nieuws gedeeld en komen we graag in gesprek om ervaring en kennis uit te delen. Onder het genot van een hapje en drankje is er genoeg tijd om met mede verfprofessionals en -retailers over producten, de branche en andere zaken te spreken.

We trappen de Relatiedagen af met onze traditionele najaarsacties. En ook onze zakenpartners hebben acties die exclusief voor de bezoekers zijn. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we jullie zien op 27 of 28 september in Tiel.

Binnenkort delen wij het overzicht van de zakenpartners die aanwezig zullen zijn. Houdt onze socials of site dus goed in de gaten.

Meld je snel aan via relatiedagen@vanwijkverf.nl!

  • Wat:                Van Wijk Verf Relatiedagen 2023
  • Locatie:          Kellenseweg 20 in Tiel
  • Datum:           27 & 28 september 2023
  • Tijd:                14:00 uur – 21:00 uur
  • Contact:         relatiedagen@vanwijkverf.nl

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode