Nieuws
5 oktober 2023

Was jij erbij? We kijken terug op De Relatiedagen 2023

Relatiedagen

Wat was het een mooi evenement en wat hebben we ervan genoten. De Van Wijk Verf Relatiedagen vonden ook dit jaar plaats op onze hoofdvestiging aan de Kellenseweg in Tiel. Super om te zien dat we meer kunnen zijn voor onze klanten dan een verfgroothandel.

Verbinding

Dat het goed is om elkaar tijdens een jaarlijks evenement te spreken, bleek ook dit jaar weer. We hebben genoten van de goede gesprekken tijdens een hapje en drankje. Namens heel Van Wijk Verf willen we jou als verfprofessional of verfretailer vooral bedanken voor de verbinding tijdens deze succesvolle Relatiedagen.

Meer dan 40 van onze zakenpartners deelden samen met Van Wijk Verf hun kennis over de nieuwste producten en ontwikkelingen uit de markt met jou als bezoeker. We spraken met elkaar over de kansen en de uitdagingen die dit jaar met zich mee heeft gebracht in onze branche. En zoals altijd, denken we hierover nog steeds graag met je mee als kennis- en businesspartner.

Bezoekersvoordeel

Naast de waardevolle verbinding bestonden er nog meer voordelen voor de bezoekers van De Relatiedagen. Denk aan presentaties van nieuwe producten en aantrekkelijke acties bij leveranciers en bij onszelf. Onze traditionele najaarsacties zijn ook dit jaar weer van meerwaarde gebleken voor onze klanten.

Meer over de Relatiedagen lees en zie je in de Vizier van december dit jaar.

Namens iedereen bij Van Wijk Verf: bedankt en tot de volgende Van Wijk Verf Relatiedagen.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode