Nieuws
5 juli 2024

Assortiment nog completer met hét product voor iedere spuitklus

Spuitklus Duracare Spray spuitverf

Optimaal resultaat bij alle spuitklussen

 

Het assortiment bij Van Wijk Verf is aangevuld met een hoogwaardige spuitverf voor jouw spuitklus, Duracare Spray. Omdat wij een mooie samenwerking aangegaan zijn met Anker Stuy Coatings, bieden wij deze productlijn van Duracare vol trots aan. Deze productlijn helpt de schilder om een optimaal resultaat te krijgen bij als zijn spuitklussen. Zowel binnen als buiten.

Technisch ondersteuner Joël Nap van Anker Stuy Coatings is verheugd de krachten met ons te bundelen. En andersom introduceren wij met plezier Duracare verven en kunnen wij als groothandel een innovatieve en duurzame spuitverf aanbieden.

Deze hoogwaardige spuitverf is verkrijgbaar in verschillende glansgraden en voor elke ondergrond is er een toepassing. Daarbij is het in alle gangbare spuitpompen en merken te verspuiten. Zo krijg je als schilder altijd het gewenste resultaat bij al je spuitklussen.

Familiebedrijf

Anker Stuy ontwikkelt en produceert jaarlijks miljoenen liters verf en heeft daarbij altijd oog voor duurzaamheid en innovatie. Anker Stuy is net als Van Wijk Verf een familiebedrijf. Dan vind je in de samenwerking dezelfde instelling en waarden. Dat geeft een goud randje aan zo’n samenwerking. Daarbij zijn de producten van zo’n goede kwaliteit, dat deze niet mogen ontbreken in het assortiment van Van Wijk Verf.

Door verschillende professionele schilders wordt de spuitverf van Duracare al als een verrijking ervaren. Al die positieve ervaringen willen wij onze klanten niet onthouden. Ervaar zelf het gemak van deze spuitverf en verras jouw klant met een prachtig resultaat.

Wil je meer informatie over het gebruik van deze productlijn van Duracare? Neem gerust contact met ons op. https://www.vanwijkverf.nl/contact

 

Openingstijden

maandag – donderdag:
07.00 – 17.00 uur
vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
zaterdag: gesloten

 

Contactgegevens

024-2001239
06 – 51885419
wijchen@vanwijkverf.nl

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode