Nieuws
26 april 2022

Cees in de spotlights!

Cees-2.0

In december 2021 wilden we hem in het zonnetje zetten: onze Cees. Na 23 jaar trouwe dienst, extreme betrokkenheid en de inspirator van onze teamspirit, gaat Cees van Rooijen de afdeling logistiek verlaten. Omdat het feest niet doorging, zetten we hem in de Vizier in de spotlights!

“Ik heb de jongens altijd overtuigd dat iedereen een belangrijke rol heeft”

Toen hij begon, was zijn functie Beheerder Onroerend Goed. “Maar ik had bijna niets om handen. Ik werd gevraagd voor allerlei klussen, zoals de eerste orderlevering van vestiging Lichtenvoorde, bij Hugo Wiegers. Daar maakte ik een praatje en vertelde ik over het bedrijf. Ook ging ik aan de Weurtseweg het hek schilderen, zodat het roest weer weggewerkt was. Ik kon eigenlijk amper schilderen! Toch waren ze erover te spreken” lachte Cees.

Hij sprong bij in het magazijn

“Na anderhalf jaar dook ik het magazijn in. Ik hielp met de orders die diezelfde dag weg moesten. Daar introduceerde ik mezelf als werknemer. Al was ik wel de partner van de eigenaresse die het team bijsprong. De één kon dat makkelijker accepteren dan de ander. Maar ik werd met de tijd onderdeel van dat fantastische team.” vertelt Cees vol trots. Hij vervolgt: “Er werkte een magazijn-chef. Ik vroeg hem toestemming om mee te kijken met de productiviteit en bezetting. Dat zat in mij, na jarenlang bij een grote multinational gewerkt te hebben. Ik heb altijd de jongens bij Van Wijk Verf overtuigd dat we het samen moeten doen. Dat iedereen enorm belangrijk is in zijn rol én iedereen invloed heeft op het succes. Ook als het betekent dat we langer doorwerken of juist vroeger beginnen. Iedereen werkte keihard, zette zich vol in, om onze klanten onze beloftes waar te maken. Die orders gaan vandaag de deur uit, hoe dan ook, zei ik altijd.”

Connecties onderhouden en plezier maken

Ook was Cees betrokken bij de activiteiten voor klanten, hij was er altijd. Op pad, mee naar de voetbalwedstrijden met klanten, vissen op de Noordzee en ook ’s zomers bij de karpers vijver ‘Visput’. “We hebben zo veel barbecues georganiseerd bij het vissen, dat is niet te tellen. Groepen tot wel 70 man! Alex en ik hebben zo veel lol gehad, in de weekenden met een biertje! Dat goede contact blijven we houden, dat weet ik zeker.”

Vooruitblik

Ook heeft Cees veel vertrouwen in de toekomst van Van Wijk Verf: “Het bedrijf is gebouwd op visie en er heerst een geweldige mentaliteit. Ik heb er alle vertrouwen in dat er nog mooie plannen in het verschiet liggen. Ik blijf aangehaakt en dat doet me enorm goed. ”

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode