Nieuws
16 november 2021

“Anders door gewoon te blijven”

002

Hoewel de schildersbranche  en daarmee ook de verfgroothandels voor uitdagingen staan, groeit Van Wijk Verf nog steeds, na al die 58 jaren, gestaag door. De visie van oprichter Jan van Wijk, ‘mensen doen zaken met mensen’, lijkt nog steeds de drijvende kracht. Alex van Kuilenburg, directeur Van Wijk Verf: “Wat we anders doen? Wij komen ‘gewoon’ altijd onze afspraken na en zetten standaard dat stapje extra.”

Alex: “Wij beloven een (kennis- en business)partner te zijn, dan hoor je dat ook waar te maken. We zorgen voor een snelle levering en een compleet assortiment, maar denken vooral écht met onze klanten mee. Hoe maken we hún klanten tevreden? Als dat betekent dat we op een zaterdag met spoed op en neer naar België moeten, dan doen we dat. Zulke ‘uitzonderingen’ zijn voor ons dagelijkse praktijk. Dat ‘meer doen dan we beloven’, zeg maar.”

De kracht van binnenuit

Van Wijk Verf heeft een duidelijke, mensgerichte visie. Maar het zijn de medewerkers die het waarmaken. Het zijn de mensen die naar onze klanten luisteren, hen ontzorgen, verrijken met kennis en écht verder helpen. Alex: “Wij werken vanuit dienend leiderschap. Iedereen heeft zijn eigen toko, zijn eigen verantwoordelijkheid. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid en een supersnelle afhandeling.”

En verder? “Ook in 2020 blijven we ‘gewoon’ bijzonder. Krijg je als je belt nog steeds onze receptioniste aan de lijn, leveren we jouw bestelling – hoe klein ook – nog steeds zelf en kosteloos en blijven we iedere bestelling vieren, zelfs die ene kwast.”

Meer weten?

Meer weten over onze services? Je persoonlijk adviseur vertelt je natuurlijk graag meer. Of je kan ook altijd bellen naar onze hoofdvestiging in Tiel via: 0344 – 614 141.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode