Nieuws
8 februari 2022

Alles over onze vergaande logistiek

Spot de Van Wijk Verf bus en win

Vergaande logistiek, dat is waar Van Wijk Verf voortdurend aan werkt.  Vergaand, in de zin van ‘bezorgen’ en vergaand in de zin van ‘service’.

Van Wijk Verf levert in heel Nederland. Van de kop van Noord-Holland, tot in het zuiden van Limburg. Klanten kunnen kiezen uit een enorm assortiment en bestellingen plaatsen voor een of enkele stuks of grote partijen. Omdat we beschikken over eigen transport is het vrijwel altijd mogelijk om bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst de volgende dag in huis te leveren.

Betrokken en zorgvuldig

Dat is alleen mogelijk met een team van betrokken en zorgvuldige medewerkers, die constant alert zijn op inkomende orders. Zij gaan uitdagingen niet uit de weg en hebben één doel voor ogen: tevreden klanten.

Fred Lassooy, eigenaar van Verfspecialist Lassooy uit Noordwijk

“Bij Van Wijk Verf loopt het altijd soepel. De meeste groothandelaren leveren snel als dat nodig is, maar Van Wijk voegt daar wat aan toe. En dat is het persoonlijke contact, dat is echt anders dan bij anderen. Als je iets wil omruilen is dat nooit een probleem. En als er eens iets fout gaat, dan kom je er altijd samen uit.”

Meer weten?

Je persoonlijk adviseur vertelt je natuurlijk graag meer. Of je kan ook altijd bellen naar onze hoofdvestiging in Tiel via: 0344 – 614 141. Of met de dichtstbijzijnde locatie.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode