vermeer-project

‘30 woning weer als nieuw

Ron Vermeer Schilderwerken

Ron: “Op een gegeven moment mocht ik aan de slag bij een oud huis, een  ’30 woning om precies te zijn. Bij aankomst zag ik dat er allerlei verven over elkaar zaten die ik niet kon klasseren. Ook de eigenaar gaf toe het niet te weten. Dan wil je een plan maken; hoe ga ik het verwijderen? Welke producten ga ik vervolgens kiezen? En wat is het stappenplan? Ik had wel mijn ideeën, maar ik vroeg me af of het raadzaam was. Toen heb ik Van Wijk Verf gebeld.

“Je kan er geen buil aan vallen”
Mijn vaste vertegenwoordiger kwam langs en probeerde verschillende verven voor me uit op een niet al te zichtbare plek. Zo konden we zien hoe het reageerde. Vanuit deze test werd mij het verfmerk Drenth aangeraden; een merk waar ik absoluut geen fan van was. Maar ik kon het gewoon uitproberen, en later terugkoppelen wat ik ervan vond. Dat is prettig, omdat je weet dat je er geen buil aan kan vallen! Verrassend genoeg verwerkte de verf zo soepel dat ik mijn mening moest bijstellen: vanaf nu ben ik fan en heb ik al aardig wat Drenth geverfd. Nooit problemen mee gehad!

Alle medewerkers van Van Wijk Verf voelen – in tegenstelling tot andere groothandels – echt als familie: gemakkelijk bereikbaar, eerlijk, open en heel persoonlijk. Ze staan achter je en dan weet ik ook dat ik geen foute keuze kan maken; ik sta er niet alleen voor. Daardoor probeer je weer eens wat, in plaats van je vaste producten te kiezen. Zo kan ik nog betere kwaliteit leveren voor mijn klanten. En de eigenaren van het huis? Die waren zeer tevreden, het ziet er weer uit als nieuw!

over-project-vermeer

Over Ron Vermeer Schilderwerken
Ron Vermeer van het gelijknamige bedrijf Ron Vermeer Schilderwerken in Renkum heeft al ruim dertig jaar ervaring in de schilderswereld en werkt daarvan nu 12 jaar voor zichzelf. Al die tijd is hij betrokken klant geweest bij Van Wijk Verf. Ron Vermeer Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf met een passie met het onderhouden van oude, particuliere woningen en staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Meer weten over dit project, of hoe wij u verder kunnen helpen?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan onze experts.

  Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

  Samenwerken doet u met Van Wijk Verf

  Vestiging Tiel
  Kellenseweg 20
  4004 JD Tiel
  0344 – 614 141
  tiel@vanwijkverf.nl

  Vestiging Doetinchem
  Innovatieweg 21
  7007 CD Doetinchem
  0314 – 392 979
  doetinchem@vanwijkverf.nl

  Vestiging Ede
  Niels Bohrstraat 28
  6716 AM Ede
  0318 – 621 341
  ede@vanwijkverf.nl

  Vestiging Lichtenvoorde
  Mercatorstraat 10
  7131 PX Lichtenvoorde
  0544 – 379 089
  lichtenvoorde@vanwijkverf.nl

  Vestiging Nijmegen
  Energieweg 9
  6541 CW Nijmegen
  024 – 377 64 56
  nijmegen@vanwijkverf.nl

  Vestiging Arnhem
  Johannes Huddeweg 12
  6827 CB Arnhem
  026 – 361 57 78
  arnhem@vanwijkverf.nl

  Vestiging Zutphen
  Mercuriusweg 3-A
  7202 BS Zutphen
  0575 – 515 213
  zutphen@vanwijkverf.nl