vermeer-project

‘30 woning weer als nieuw

Ron Vermeer Schilderwerken

Ron: “Op een gegeven moment mocht ik aan de slag bij een oud huis, een  ’30 woning om precies te zijn. Bij aankomst zag ik dat er allerlei verven over elkaar zaten die ik niet kon klasseren. Ook de eigenaar gaf toe het niet te weten. Dan wil je een plan maken; hoe ga ik het verwijderen? Welke producten ga ik vervolgens kiezen? En wat is het stappenplan? Ik had wel mijn ideeën, maar ik vroeg me af of het raadzaam was. Toen heb ik Van Wijk Verf gebeld.

“Je kan er geen buil aan vallen”
Mijn vaste vertegenwoordiger kwam langs en probeerde verschillende verven voor me uit op een niet al te zichtbare plek. Zo konden we zien hoe het reageerde. Vanuit deze test werd mij het verfmerk Drenth aangeraden; een merk waar ik absoluut geen fan van was. Maar ik kon het gewoon uitproberen, en later terugkoppelen wat ik ervan vond. Dat is prettig, omdat je weet dat je er geen buil aan kan vallen! Verrassend genoeg verwerkte de verf zo soepel dat ik mijn mening moest bijstellen: vanaf nu ben ik fan en heb ik al aardig wat Drenth geverfd. Nooit problemen mee gehad!

Alle medewerkers van Van Wijk Verf voelen – in tegenstelling tot andere groothandels – echt als familie: gemakkelijk bereikbaar, eerlijk, open en heel persoonlijk. Ze staan achter je en dan weet ik ook dat ik geen foute keuze kan maken; ik sta er niet alleen voor. Daardoor probeer je weer eens wat, in plaats van je vaste producten te kiezen. Zo kan ik nog betere kwaliteit leveren voor mijn klanten. En de eigenaren van het huis? Die waren zeer tevreden, het ziet er weer uit als nieuw!

over-project-vermeer

Over Ron Vermeer Schilderwerken
Ron Vermeer van het gelijknamige bedrijf Ron Vermeer Schilderwerken in Renkum heeft al ruim dertig jaar ervaring in de schilderswereld en werkt daarvan nu 12 jaar voor zichzelf. Al die tijd is hij betrokken klant geweest bij Van Wijk Verf. Ron Vermeer Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf met een passie met het onderhouden van oude, particuliere woningen en staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Meer weten over dit project, of hoe wij u verder kunnen helpen?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan onze experts.

Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

Samenwerken doet u met Van Wijk Verf

Vestiging Tiel
Kellenseweg 20
4004 JD Tiel
0344 – 614 141
tiel@vanwijkverf.nl

Vestiging Doetinchem
Innovatieweg 21
7007 CD Doetinchem
0314 – 392 979
doetinchem@vanwijkverf.nl

Vestiging Ede
Niels Bohrstraat 28
6716 AM Ede
0318 – 621 341
ede@vanwijkverf.nl

Vestiging Lichtenvoorde
Mercatorstraat 10
7131 PX Lichtenvoorde
0544 – 379 089
lichtenvoorde@vanwijkverf.nl

Vestiging Nijmegen
Energieweg 9
6541 CW Nijmegen
024 – 377 64 56
nijmegen@vanwijkverf.nl

Vestiging Arnhem
Johannes Huddeweg 12
6827 CB Arnhem
026 – 361 57 78
arnhem@vanwijkverf.nl

Vestiging Zutphen
Mercuriusweg 3-A
7202 BS Zutphen
0575 – 515 213
zutphen@vanwijkverf.nl