Verf en lakken

Herstellen en beschermen met A-kwaliteit

Voor de vakschilder gespecialiseerd in monumentaal herstel is het assortiment van Van Wijk Verf zeer toereikend. Speciaal voor deze gespecialiseerde schilders is er een selectie van gerenommeerde verf- en lakmerken die het hoogst scoren op de duurzaamheid, kleurvastheid en (vanzelfsprekend) de hoogste kwaliteit. Met alle kleurtinten die in vele monumentale panden zijn gebruikt, sluit het assortiment aan op het herstellen van objecten. Laat u adviseren voor de meest geschikte producten voor optimale bescherming en de perfecte uitstraling.

AQUAMARYN

AQUAMARYN bestaat uit duurzame, professionele schildersverven. De AQUAMARYN-verven staan bekend om hun technische duurzaamheid die perfect past binnen onderhoudsschema’s. De recepturen zijn gebaseerd op de authentieke Hollandse lijnolieverf en verbeterd door alleen het beste van de laatste ontwikkelingen en technieken.

AVIS

De sterke reputatie van AVIS is ontstaan door de hoeveelheid kennis en vakmanschap binnen het merk. De ontwikkeling van innovatieve producten, zoals de vele specialistische coatings maken het een perfect geschikt merk voor de professionele schilder in de bouw- en onderhoudssector. AVIS is geen massaproducent, met oog op het leveren van continue productkwaliteit wordt op merkbaar kleinere schaal geproduceerd.

Drenth Verven

De coatings van de verschillende merken van Drenth Verven (zoals Favorit, Anotol, Decoltran en Pastolex) zijn op het gebied van verwerking, hechting en bescherming van ongekende kwaliteit. Met een eigen laboratorium ontwikkelt de verfproducent zich continu verder om de vakschilder te verzekeren van de beste verfproducten.

Drywood

De slimme, technisch geavanceerde verf- en coatingoplossingen voor bescherming en conservering onderscheidt Teknos Drywood van de reguliere verfproducent. Wereldwijde distributie in grote getalen geeft de betrouwbaarheid van het Teknos Drywood assortiment weer, een overtuigende producent met aantrekkelijke productlijnen.

Eco Paints

Eco Paints verzamelt restverven en vermengt enkel de geschikte, ongebruikte verfresten tot nieuwe verf om zo milieuwinst op te leveren. Met uitgebreide tests op hechtingskwaliteit, evenals verkleuring, samenvloeiing, slijtvastheid en afwasbaarheid vormt het milieuvriendelijke merk óók als het gaat om kwaliteit een sterke partij ten opzichte van de minder ecologisch verantwoorde merken.

Einza

Einza biedt ook de specialistische vakschilder toereikende verfproducten. De vele verfsoorten zorgen ervoor dat historische uitstraling bereikt wordt, met een optimale aanbreng door de hoge kwaliteit van Einza. Het merk wordt internationaal gedistribueerd, met veel succes een populair verfmerk.

Evert Koning

De hoge standaard binnen Evert Konings’ watergedragen lakken is veelbelovend. De hybride verfsystemen combineren de goede eigenschappen van synthetische producten met unieke kenmerken van verf op natuurlijke, herwinbare grondstofbasis. Deze synthetische serie professionele verfproducten zijn zeer sneldrogend, optimale verwerking en zeer buitenduurzaam. Dit maakt Evert koning dé aanrader voor veeleisende vakschilders en veeleisende opdrachtgevers.

Global Paint Professional

Global Paint is hét gerenommeerde bedrijf binnen de nationale én internationale verfindustrie. Gebruiksvriendelijkheid, creativiteit en lage milieubelasting zijn de belangrijkste pijlers waarop Global Paint zich ontwikkelt.

Inducoat

Inducoat is de enige verffabrikant met een exclusieve focus op micro-organismen. Daarom vindt u dit merk op veel locaties waar de focus op hygiëne vereist is zoals voor scholen en transport, woningbouwcorporaties en óók in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Keim

De natuurlijke grondstoffen in de mineraalverven van Keim zijn het geheim van haar unieke kwaliteit. Dankzij het gebruik van vloeibaar kalisilikaat als bindmiddel (in opbouw en hardheid vergelijkbaar met bergkristal), minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten zijn de verven van Keim waterdamp doorlaatbaar, onbrandbaar en voorkomen ze schimmel- of bacterievorming. Een rijke kleurkeuze van 270 kleuren biedt ieder project een passende oplossing.

Libert Paints

De unieke formules van Libert Paints zorgen voor oplossingen op ieder vlak, van vloer tot wand en van plafond tot gevel. De roestwerende verfsystemen maken schilderen in iedere situatie mogelijk, met hoge chemische, maar ook met mechanische weerstand. Van gevelrenovatie tot parkeergarages: met Libert Paint is geen enkel project een onmogelijke!

MoTip

Voor kwaliteitsspuitbussen en lakstiften moet u bij MoTip zijn. De jarenlange kennis en specialisatie in hun producten, maakt dat merken als DUPLI-Color, Presto en ColorMatic het verschil maken ten opzichte van reguliere spuitbussen en lakstiften. Het opvallend brede assortiment biedt altijd de juiste kleur en toepassing voor ieder object.

Norway Coatings – Jotun

Het gerenommeerde verfmerk Jotun van Norway Coatings distribueert al ruim 40 jaar kwaliteitsmerken zoals Benar, Oxan en Demidekk op de Nederlandse markt. Jotun staat bekend om onderscheidende houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een langdurige bescherming zorgen.

Relius

Relius is een merk dat niet kan ontbreken binnen de het assortiment van Van Wijk Verf. Relius kenmerkt zich door uitgebreide productcategorieën met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Voor élke ondergrond is er wel een oplossing te vinden binnen het assortiment. Naast verf- en lakproducten kan de professionele schilder hier terecht voor de beste buitengevelisolatie, wandafwerking, sierpleisters, glasweefsels en glasvlies.

SPS

De veelzijdige, specialistische producten van SPS en Finess zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en vormen een compleet assortiment bestaande uit primers, lakken, voorbehandelingsproducten en muurverven. Dankzij de vele toepassingen en diversiteiten een prachtig merk voor de schilder, stukadoor en de industrie.

Tollens

Van een fijn basisproduct, tot zeer specialistische toepassingen: Tollens verven en producten maken ieder object tot succes met een indrukwekkend resultaat. Bij Tollens staat het resultaat centraal en daarmee beoogt zij dezelfde belangen als de vakschilder zelf. De juiste afwerking en hoge kwaliteitseisen maken het tot een uiterst betrouwbaar merk.

Vernis Claessens SA

De vele oplossingen van Claessens maken het verfmerk zeer geschikt voor specialistische projecten en objecten. De 25-jarige specialisatie in ontwikkeling en productie van watergedragen primers en isolerende verven  creëerde een populair kwaliteitsmerk.

Vewelux

Vewelux is de speciaal door de verfspecialisten van Van Wijk Verf samengestelde reeks muurverven, sierpleisters, lakverven en non-paint artikelen. Al meer dan twintig jaar een merk van professionele topkwaliteit, maar dan voor een aangename prijs. Exclusief bij Van Wijk Verf.

Vista Paint

Voor ieder te behandelen object heeft Vista Paint het product. Het coaten van bedrijfsvloeren, garagevloeren of daken, en het behandelen van zwembaden kan probleemloos met de coatings van Vista Paint.

De Vos Verf

De Vos Verf is een degelijk familiebedrijf dat weet waaraan topkwaliteit verf en lak moet voldoen. De diverse productmerken, van Glazol lakken en Fluwex muurverven tot Remonta vernissen en Planol plamuren vormen een volledig assortiment dat gebouwen optimale bescherming biedt voor historische objecten. Het herstellen naar de originele staat lukt moeiteloos met De Vos Verf.

Wijzonol

Alle mogelijke kleurencombinaties en laatste kleurentrends zijn binnen Wijzonol bekend en worden in diverse varianten aangeboden. Op het gebied van kleur, maar óók toepassing is Wijzonol een zeer sterke, succesvolle, Nederlandse verfmaker. Van basisproducten tot die ene specifieke kleur: met Wijzonol komt het project op een hoger niveau.

Meer weten over wat een persoonlijke vakman kan toevoegen voor de vakschilder?

Wilt u méér informatie over ons assortiment?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan ons.

    Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf