Het juiste assortiment voor elke verfprofessional!

Marketingservicepakket

Alles onder één dak

Het assortiment van Van Wijk Verf laat zich omschrijven als uitgebreid en toereikend voor iedereen. Van vele soorten kwaliteitsverven en -lakken tot de onmisbare non-paints zoals kwasten, schuurpapier, kitten en tape. Maar ook voor beschermende werkkleding, ladders en steigers en gereedschap kunt u bij ons terecht. Alles van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

Waarom Van Wijk Verf?

Assortiment

Een ruim assortiment bestaande uit meer dan 10.000 verschillende kwaliteitsproducten van meer dan 100 merken tegen scherpe, groothandelsprijzen.

Verfadvies

Altijd kosteloos technisch advies en/of een second opinion van uw persoonlijke Van Wijk Verf-vakman.

Marketingadvies

Kosteloos marketingadvies van uw persoonlijke adviseur over het slim en kosteneffectief werven van nieuwe klanten.

Eigen huismerk

U profiteert van de voordelen van ons eigen kwaliteitshuismerk Vewelux met extra aantrekkelijke marges voor de Vakschilder

Servicediensten

Makkelijk besteld en de volgende dag gratis op uw verflocatie bezorgd. Oók als het gaat om 1 potje verf; wij zorgen ervoor dat uw klus door kan gaan!

Kennis- en Businesspartner

Ons Kenniscentrum zorgt voor 24/7 persoonlijk advies, nieuwe productpresentaties, kennisdeling en workshops. Ook online. Onze vakmannen adviseren u graag over het aanbieden van nieuwe diensten en producten zodat uw business optimaal draait.

Al ruim 60 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

Samenwerken doet u met Van Wijk Verf