De Familiedag in Burgers’ Zoo

De Familiedag in Burgers’ Zoo 1024 683 Van Wijk Verf

De Familiedag in Burgers' Zoo

De Van Wijk Verf Familiedag, volgende maand is het zover! Op 19 oktober 2019 treffen de teamleden van Van Wijk Verf daar relaties met hun gezin. Heb je er al zin in? Of wil je eens weten ‘hoe en wat’? Waarom gaan we naar deze geweldigleuke dierentuin in Arnhem?

Samenkomen

Het organiseren van een mooie dag, samen met onze relaties, dáár was Alex van Kuilenburg (Directeur) aan toe.

“Deze dag past bij Van Wijk Verf omdat we meer dan een zakelijke relatie hebben met onze klanten, we zijn meer dan een leverancier en klant. We denken met elkaar mee, we helpen elkaar verder en álles draait om het bedienen van de eindklant. Daaraan toegevoegd, lijken veel van deze samenwerkingen oneindig, we kennen de klanten maar óók hun gezin vaak op persoonlijk vlak.”

“Daarom kozen we ervoor om iets écht anders te doen, we nodigden onze relaties uit voor De Van Wijk Verf Familiedag, we maken er een gezellige dag van in Burgers’ Zoo. Extra leuk voor de ouders om samen met de kroost op pad te gaan in de informele en goede sfeer van het dierenpark.”

Speciale actie

Om deze dag mogelijk te maken zijn er tal van sponsoren die bijdragen in de organisatie. Zo kunnen de relaties op een zeer laagdrempelige wijze meedoen met de Familiedag op 19 oktober.

Aanmelden

Doe mee met de Familiedag, vergeet u zich niet aan te melden daarvoor. Vraag naar uw persoonlijke verfadviseur om te zorgen dat u zich verzekert van tickets voor deze compleet georganiseerde dag.

Organisatie

De Van Wijk Verf Familiedag is mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van de partners: Wijzonol, Jotun, SPS, KEIM, Relius, Koopmans Verf, Copperant, Vewelux, Van Herwijnen Kreston en De Kleuver bedrijfscommunicatie.