Vacature: verkoopmedewerker binnendienst Nijmegen

  1024 660 Van Wijk Verf

  Functie: Verkoopmedewerker binnendienst
  Standplaats: Nijmegen
  Uren: 40 uur

  Heb jij een passie voor verf en mooie projecten? Wil jij onze klanten hierbij inspireren om de best passende producten te gebruiken? Wil je graag werken bij een warm familiebedrijf met hart voor het vak? Dan zoekt Van Wijk Verf jou!

  De functie

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de verkoop binnendienst bij Van Wijk Verf in Nijmegen. Het is jouw passie om klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Hiervoor draag je zorg voor de volgende werkzaamheden:

  • Balieverkoop;
  • Noteren en invoeren van telefonisch bestelde goederen;
  • Het geven van voorlichting aan afhalende- en zich telefonisch oriënterende klanten;
  • Verfmenging met behulp van computergestuurde apparatuur;
  • Administratieve werkzaamheden met betrekking tot verkoop;
  • Incidenteel vervoeren van goederen naar klanten.

  Wij zoeken

  Onze ideale kandidaat is enthousiast met uitstekende communicatieve vaardigheden, heeft een MBO werk- en denk niveau en ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de branche is een pre, maar geen vereiste. Daarnaast ben je woonachtig in omgeving Nijmegen, wil je ontzettend graag aan de slag en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

  Wij bieden

  Daartegenover staat een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, een fulltime functie van 40 uur per week, werken in een hecht team (familiebedrijf) en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Salaris is nader te bepalen.

  Wij zijn

  Van Wijk Verf is méér dan een groothandel in verf, non-paintproducten en gereedschappen. Al meer dan 55 jaar zijn wij dé ondernemende kennis- en businesspartner van iedere (specialistische) vakschilder, zelfstandige verfwinkel of doe-het-zelf-zaak en vastgoedonderhoudsbedrijf. Van Wijk Verf verzekert haar klanten niet alleen van een uitzonderlijke goede, persoonlijke service en uitgebreid assortiment, maar óók van een goed lopende business. Oók in 2020.

  Kom jij ons team versterken?

  Solliciteren naar deze functie!

  Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 26 oktober (2018) naar: sanne@vanwijkverf.nl