Non-paint producten

A-kwaliteit, ook uw favorieten

De juiste hulpmiddelen kunnen niet ontbreken in het dagelijkse werk van uw schilders. Vind in het non-paint assortiment van Van Wijk Verf diverse lijmen, kitten en vulmiddelen van topkwaliteit. Ook een scala aan de beste kwasten, rollers, schuurmateriaal, verdunningen, schoonmaakmiddelen, afplakmateriaal, wandafwerking, werkschoenen en kleding is verkrijgbaar. Voor elke klus het juiste middel. Dankzij Van Wijk Verf werken uw medewerkers efficiënt en zorgvuldig, met de beste kwaliteitsmiddelen.

Non-paints merkenassortiment

Lijmen, kitten en vulmiddelen

Den braven

Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen.

KöhlerWoodcap

KöhlerWoodcap heeft een indrukwekkend assortiment van 2-componenten reparatie-producten op basis van Epoxy of polyester en gebruiksklare plamuren waarmee kozijnen, ramen, deuren en steenachtige-en minerale oppervlaktes duurzaam en onzichtbaar kunnen worden gerenoveerd. Vooruitstrevende recepturen maken het merk zeer aantrekkelijk voor de gebruiker: sublieme toepassing voor een gelikt resultaat.

Polyfilla Pro

Met Polyfilla Pro is het probleemloos egaliseren, vullen en repareren. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters heeft Polyfilla topproducten. Zoals zeer weerbestendig, en met efficiënte eigenschappen, waaronder ‘extra sneldrogend’ zorgen ervoor dat Polyfilla Pro resultaat levert dat langdurig in topconditie blijft.

Renovaid

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming. Vanuit ervaring en expertise heeft het merk zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.

Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Met het brede assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt vindt u bij Repair Care de producten voor kwetsbare objecten.

Sika

Met het brede assortiment aan elastische voegkitten voor uiteenlopende toepassingen is Sika een populair merk in de Benelux. Sika onderscheidt zich door het bieden van de beste producten voor voegafdichtingen voor gevels met hoge toelaatbare vervorming, de hoge UV-bestendigheid én chemische en mechanische bestendigheid.

Soudal

Vooraanstaand merk in silicone, lijm, PU-schuim en vergelijkbare producten voor de bouw- en maakindustrie. Soudal heeft tevens brandwerende en hittebestendige kitten en PU-schuimen voor de specialistische projecten. Met Soudal kunt u ieder project van veiligheid voorzien,

Toupret

Het familiebedrijf dat zich sinds 1938 specialiseert in het produceren van schilderplamuur en deze wereldwijd verspreidt. Met een ruim aanbod aan vulmiddelen kan er voor ieder object een passend middel gebruikt worden.

Zusex

Voor de bouw-industrie: hoogwaardig reparatiemiddel met blijvende elasticiteit. Zo blijft het product langdurig werkzaam en repareert zoals het hoort. Zo blijft de start van een project probleemloos én wordt de juiste basis gelegd voor het vervolg van een succesvolle oplevering.

Kwasten, rollers enz

Anza

Door het uitgebreide assortiment van Anza wordt het mogelijk om voor het gehele verloop van een project Anza in te zetten. De vele kwasten en rollers zorgen ervoor dat u vindt wat u nodig heeft.

Copenhagen Gold

De combinatie van schilder, het juiste materiaal en verf zorgt voor het perfecte eindresultaat, aldus Copenhagen Gold. Ongeacht het project: de Copenhagen Gold kwasten en rollers brengen verven en lakken streeploos aan. Kies uit het brede assortiment de ideale ondersteuning voor uw project.

Goudhaantje

Het hoogwaardige schildersmerk Goudhaantje staat bekend om de resultaten die het levert. Volgens de laatste ontwikkelingen en technieken worden de beste kwasten ontwikkeld. Met de prachtige opbouw van de kwasten wordt streeploze, egale aanbreng gerealiseerd.

Staalmeester

De specialist in toepassingen voor werken op hoogte: het merk Skyworks. Het is een alles-in-één-aanbieder, voor ladders en steigers, valbescherming en afscherming. Met Skyworks’ laatste ontwikkeling, de Sky-Secure rolsteiger, wordt veiligheid naar een hoger niveau gebracht.

SHI

SHI biedt toegankelijke, doch goede kwaliteitskwasten, -rollers en schildersgereedschap. Door de producten te selecteren op constante kwaliteit, perfecte resultaten en een hoog gebruiksgemak creëert SHI een aantrekkelijk assortiment voor de grootverbruiker.

Schuurmateriaal

3M

3M Maakt het mogelijk snel en efficiënt te schuren. Dit komt door de synthetische schuurkorrelHiermee kan hout, maar ook metaal en kunststof op een snelle, effectieve wijze geschuurd worden. Een stevige papieren onderlaag én vaste verlijming maken 3M het ideale schuurpapier, ongeacht het project.

Hamach

Hamach schuurproducten leveren de gladste afwerking, het object wordt moeiteloos klaargestoomd voor de eerste verflaag of primer. Met vele soorten schuurpapier, schuurmachines en beschermtape beantwoordt Hamach uw vragen en wensen.

Norton Abrasives

Kiest u de allerbeste, meest innovatieve hulpmiddelen? Dan kiest u in dit geval voor Norton Abrasives: met ergonomische schuurblokken ervaart u geen ongemakken, zeer gemakkelijk én prettig bij het schuren van houten oppervlakken. Volg contouren en verwijder de moeilijk te verwijderen lagen met het beste resultaat.

Sia Abrasives

Meer dan 140 jaar aan kennis, ervaring, innovatiekracht en ontwikkelingen maken Sia Abrasives een totaal-aanbieder van alle mogelijke schuurmiddelen in alle vormen die bestaan. Sia Abrasives is de schuurmiddelspecialist in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd.

Verdunningen en schoonmaakmiddelen

Bleko Chemie

Met al 75 jaar bestaansrecht in de chemische industrie is Bleko Chemie één van de top-of-mind reinigingsproducten voor vakschilders. Met snelwerkende oplosmiddelen en prettige kwastreinigers weet Bleko Chemie hoe de vakschilders en vaklui efficiënter werken.

UNIVERSOL

Universol is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter in één product. Tevens is het product de vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar, én zeer veilig en zeer vriendelijk voor de huid dankzij het speciale recept. Universol is al 25 jaar de onschadelijke superontvetter die ingezet wordt als verfreiniger.

Afplakmateriaal

Deltec Tape

Deltec Tape kenmerkt zich door de verscheidenheid aan producten voor álle denkbare toepassingen. De Japanse, rijstpapieren Washi maskeertapes zijn gigantisch in opmars: in vergelijking met de reguliere crêpe maskeertape zorgt Washi voor nóg scherpere lakranden en laat géén lijmresten achter. De beste maskeertape voor ieder project, van Deltec Tape.

Kip Tape

De innovaties van Kip zijn voortdurend en blijvend indrukwekkend, zoals de nieuwste duotapes. Waarbij de beschermfolie nóg ‘slimmer’ aangebracht wordt door de dubbele werking. Kip biedt door constante onderzoeken en toevoegingen een zeer breed assortiment dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kwabo

Onmisbaar voor de vakman: de afdekmaterialen van Kwabo. Met stuclopers, stuclopervellen en afdekvliezen, maar óók ademvliezen, raamfolie en zelfklevende beschermfolie biedt Kwabo alles voor uw project om tot een keurig eindresultaat te komen.

Technotape

Tape voor de professional: start met Technotape succesvol afplakken, verpakken, verkleven, verbinden, maskeren en beschermen. Jarenlange kennis maken Technotape één van de beste merken in de sector.

Wandafwerking

DPG

DPG Is specialist in het ontwikkelen en produceren van sier- en spuitpleisters, muurverven en lakken. voor sterke merken als Hoeka en Prinssen maar ook als private label product. DPG denkt in kansen en oplossingen, altijd afgestemd op de wensen en behoefte van haar relaties, in elk opzicht: flexibel, snel en betrouwbaar.

Ekotex

DMet Ekotex wandafwerking zijn de opties eindeloos, van ecologisch tot extra hygiënisch én van basisproduct tot excellente kwaliteit. Ekotex is altijd sterk, veilig en vooruitstrevend. Met de juiste toepassing is het resultaat langdurig.

NMC

Iedere vorm van wandafwerking is te vinden bij het assortiment van NMC. Wandlijsten, vloerplinten en plafondlijsten vindt u bij NMC in iedere stijl.

Orac Decor

Voor decoratieve afwerkingsproducten van hoge kwaliteit én de meest eenvoudige installatie komt u uit op Orac Decor. Middels de kunststoftechnologie zijn de sierelementen lichtgewicht én makkelijk te bewerken. Multifunctioneel bruikbaar voor elke ruimte.

Werkschoenen en kleding

Blåkläder

Iedere vorm van werkkleding met de beste duurzaamheid, zware kwaliteit én hoog comfort. Omdat het merk zicht richt op de vakspecialist worden altijd passende stoffen gebruikt die veiligheid en efficiëntie bieden in het dagelijkse werk.

Grisport

Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Het Italiaanse merk creëert functionele en eigentijdse collecties, waarbij de perfecte pasvorm en topkwaliteit voorop staan. Grisport maakt gebruik van PU-, TPU- en nitrilrubber loopzolen en ontwikkelde het unieke HeelSupport systeem.

Havep

HAVEP gaat veel verder dan kwalitatieve werkkleding. Het merk biedt uitstraling, comfort en heeft zich gespecificeerd in veiligheid. De producten zijn zeer functioneel en worden volgens de laatste technieken en stofsoorten ontwikkeld.

Redbrick

De veiligheidsschoenen van Redbrick lijken net sneakers. De modieuze producten zijn onverwoestbaar, comfortabel en sportief. De sneakers hebben een carbon-neus en een sterke en soepele Kevlar zool.

SHOWA

De beste werkhandschoenen voor betere prestaties, dát is waar SHOWA naar streeft. Met gebruik van eigen machines, garens, coatings, polymeren en ontwerpen wordt de beste kwaliteit gewaarborgd. Voor iedere denkbare situatie heeft SHOWA de passende handschoen als oplossing, met speciale coatings, voeringen en de nieuwste technologieën.

Bespaar kosten en verhoog efficiëntie door advies van uw persoonlijke adviseur

Wilt u méér informatie over ons assortiment?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan ons.

    Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf