Verf en lakken

De beste merken voor uw klanten

Verven en lakken binnen het assortiment van Van Wijk Verf zijn zeer geschikt voor retailers: volgens de laatste trends en technische ontwikkelingen worden de beste verf en lakken geselecteerd. Zo kunt u uw klanten de producten aanbieden waarvoor zij terugkomen. Met A-merken én betaalbare producten die niet onderdoen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, biedt Van Wijk Verf u uit vele productgroepen een ruime keuze aan de beste verf- en lakmerken.

Verf en lakken merkenassortiment:

Verf en lakken

Avis Paint

Het merk dat met verschillende coatings en afwerkingen een indrukwekkend resultaat bieden. Ook biedt Avis Paint een zeer goede bescherming en is makkelijk overschilderbaar met andere verfsystemen. De gewenste topkwaliteit voor verf- en speciaalzaken, voor kwaliteitsbewuste aanbieders.

CéPé Producten

Van krachtige krijtverf tot interieurbeitsen en buitenolie, dát is het merk CéPé Producten. Met een ruime keuze aan kleurtinten wordt de consument makkelijk voorzien van dé oplossing voor ieder object! Het milieuvriendelijke merk gebruikt geen oplosmiddel-houdende bindmiddelen. Ook worden de producten op traditionele, ambachtelijke wijze ontwikkeld.

Finess

Voor iedere prijsbewuste gebruiker is Finess uiterst aantrekkelijk! Met meer dan veertig jaar ervaring wordt de nieuwte technologie verworven in de productieprocessen: hiermee worden nóg betere, professionele verven en lakken geproduceerd. Finess creëert hoogwaardige resultaten, een prettig gebruik en is zeer duurzaam.

Koopmans Verf

De ambachtelijke verfmaker die al meer dan 130 jaar in het vak zit is Koopmans Verf. Met één van de modernste verffabrieken van Europa wordt met respect voor de natuur geproduceerd. Daarom kenmerkt Koopmans Verf zich met natuurlijke verf en lakken, van primer tot isolatielak!

MoTip

Biedt uw klantenkring écht alle producten, dan mag MoTip niet missen in uw assortiment. Van spuitbussen tot lakstiften, deze specialistische kwaliteitsproducten worden in de meest uiteenlopende kleuren voor alle denkbare toepassingen geproduceerd met de grootste zorg.

Osmo

De integratie in het hout zorgt voor de allerbeste bescherming voor houten buitenproducten! Met afwerksystemen op olie- en wasbasis gaat Osmo de opbouw van filmlagen tegen, zorgt voor bescherming van binnenuit en maakt bijwerken eenvoudig!

Tenco

Houten oppervlakken bewerken, daar weet Tenco alles over! Voor iedere vorm van hout, en iedere stap in het bewerken ervan is er wel een passend product in het assortiment van Tenco. De doe-het-zelver kan met de producten van Tenco hoge kwaliteit én optimale bescherming aan de slag!

Trea Lyx

Trea Lyx betekent luxe hout. En luxe hout verdient de beste kwaliteit bewerkingsproducten, daarvoor kiest men het Zweedse Trea Lyx. Zowel lakken als oliën worden aangeboden in dit indrukwekkend hoogwaardige assortiment.

Vewelux

Vewelux biedt superieure kwaliteit voor aangename prijzen, het merk biedt de topkwaliteit waar veel professionals voor kiezen. Met al twintig jaar aan kennis en ontwikkelingen zorgt Vewelux voor continue kwaliteit, makkelijke aanbreng en een prachtig resultaat voor de consument. Het merk is een kwaliteitslabel van Van Wijk Verf, en heeft met verschillende afwerkingsspecialiteiten een onderscheidend, vernieuwend imago waar velen enthousiast van worden.

Wijzonol

Met een breed kleurenpalet is Wijzonol één van de populaire verfmerken. Met een hoge naamsbekendheid en inspirerend moderne producten is dit merk een sterke speler in de verfmarkt. Dankzij de vele productsoorten is Wijzonol voor bijna ieder project te adviseren.

Meer weten over wat een persoonlijke adviseur kan toevoegen voor de verfspeciaalzaak?

Wilt u méér advies over uw assortimentinvulling?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan onze marketingexpert.

    Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf