Non-paint producten

De populairste merken onder één dak

Iedere doe-het-zelver heeft ambitieuze plannen en u helpt deze plannen tot een succesvol eindresultaat te laten komen. Door de beste lakken of verf uit te zoeken, speelt u een belangrijke rol in het project van uw klanten. Daarnaast spelen de juiste hulpmiddelen een rol. Met A-merk kwasten, tapes, lijmen, kitten en schoonmaakmiddelen, wordt de klus nóg beter afgerond. Bij Van Wijk Verf koopt u gegarandeerd de beste kwaliteitsproducten op het gebied van non-paint. Daarmee kunt u uw klanten bedienen met een volledig, up-to-date assortiment dat gebruiksgemak, innovaties en trends voorop stelt.

Non-paints merkenassortiment

Schuurmateriaal

3M DHZ

Schuurmaterialen van 3M zorgen ervoor dat uw klant nog efficiënter kan werken dankzij de synthetische schuurkorrel. Hiermee kan hout, maar ook metaal en kunststof op een snelle, effectieve wijze geschuurd worden. Een stevige papieren onderlaag én vaste verlijming maken 3M het ideale schuurpapier voor de consument.

Lijmen, kitten en vulmiddelen

Alabastine

Op het gebied van repareren of opvullen is Alabastine een populaire topper: dit merk biedt voor iedere situatie een ideaal vulmiddel. Met het Alabastine-assortiment kunnen hout, metaal, tegels en voegen behandeld worden.

Bison

Dé thought leader op het gebied van lijm: Bison. Het woord is tevens een synoniem voor lijm in de volksmond. Maar ook de voegkitten en vullers van Bison zijn welbekend en blijvend populair. Vandaar dat Bison niet kan ontbreken in het assortiment van een verf- en klusspeciaalzaak.

Perfax

Het voorbereiden van een behangklus, dát gaat met Perfax. Behanglijmen voor alle soorten behang, met makkelijke aanbreng en een spiegelglad resultaat. Perfax biedt ook vloerlijmen, tegellijmen en overige wandlijmen: een opvallend breed assortiment voor de klusser die op zoek is naar een passende lijmsoort.

Rubson

Op het gebied van vocht bestrijden, voegen óf isoleren: Rubson is het merk dat hierin uitblinkt. Middels de uiteenlopende specialisaties is het mogelijk om op specifieke wijze iedere vocht-situatie aan te pakken. Dankzij de lange duurzaamheid en stevige producteigenschappen zorgt Rubson ervoor dat zowel binnen als buiten, het object opgeknapt is en blijft!

Kwasten, rollers en meer

Anza

Met een ruime keuze aan rollers, kwasten en de handige verfgereedschappen geeft het Anza Verimex assortiment alle mogelijkheden aan de doe-het-zelver. Door Anza producten aan te bieden kan de klusser met veel plezier aan de slag dankzij de goede resultaten van de kwasten en rollers.

Copenhagen Gold

Voor een streeploos resultaat is de juist verf of lak vereist, máár het aanbrengen met een Copenhagen Gold kwast maakt dit resultaat zeer haalbaar. Het merk met de kwasten en rollers voor indrukwekkende resultaten.

Goudhaantje

Voortdurende optimalisatie van de Goudhaantje kwasten en rollers maken voornamelijk het gebruiksgemak uitzonderlijk hoog. Bijvoorbeeld de klassieke, veelgebruikte puntkwast, dankzij topkwaliteit gaat bij menig doe-het-zelver de kwast decennia lang mee.

Staalmeester

De Staalmeester kwasten zijn zéér professioneel, desondanks worden veel consumenten enthousiast van de prachtige kwaliteit van het merk. De kwasten zijn langdurig stevig, dankzij gebruik van Chinees varkenshaar. Toepasbaar bij oplosmiddel-houdende én watergedragen verven, voldoende keuze!

Wandafwerking

Behang Expresse

Voor de detailhandel is Behang Expresse een bekend leverancier. Het brede assortiment biedt behangen en wandafwerkingen, maar óók zeilen en folies. Het complete, veelzijdige merk werkt samen met designmerk OnsZelf, waardoor steeds weer inspirerende, opvallende en stijlvolle producten worden ontwikkeld.

NMC

De vele soorten wandafwerkingen van NMC maken het mogelijk om de laatste details toe te voegen in huis, als finishing touch. Zo worden klassieke of moderne stijlen benadrukt. NMC onderscheidt zich door lichtgewicht producten te gebruiken die gemakkelijk worden bevestigd. Bied de wandlijsten, vloerplinten en plafondlijsten van NMC aan voor dat ‘beetje extra’.

Noordwand

De vele soorten behangen van Noordwand maken het bijna onmogelijk om te kiezen. U blijft een afwisselend, trendy assortiment aanbieden als u uw klanten Noordwand biedt. De vele collecties, van babykamer tot ‘foto murals’, bestaan uit de beste materialen. Daarnaast staat Noordwand Wall Decoration bekend om haar betaalbaarheid, zodat het voor iedereen toegankelijk blijft.

Orac Decor

Orac Decor is op het gebied van wandafwerking zeer innovatief en eigentijds. Het merk biedt kroonlijsten, wandlijsten, maar óók de indirecte verlichting die erg in opkomst is. Multifunctionele producten met fijne eigenschappen zoals waterbestendigheid én mogelijk te overschilderen.

Verdunningen en schoonmaakmiddelen

Bleko Chemie

De chemische stoffen van Bleko Chemie worden al sinds 1934 ontwikkeld en geproduceerd. Door continue innovaties en het grote assortiment is Bleko één van de bekende merken op het gebied van chemische vloeistoffen.

HG

Iedere probleemsituatie wordt opgelost met de krachtige, bekende producten van HG. Op het gebied van vlekken, vocht en vettigheid heeft HG altijd een passende reiniger / oplosser om dit te verhelpen. Heeft u het volledige assortiment al gezien? Kies ook de beste schoonmaakmiddelen en oplossers van HG.

TOP Reinigings Specialiteiten

TOP Reinigings Specialiteiten is een specialist in onderhouds- en reinigingsproducten en is voortdurend in ontwikkeling. Mede door een team van enthousiaste medewerkers met een jarenlange ervaring in deze branche kunnen zij snel en doeltreffend de juiste oplossing bieden op het gebied van onderhoud en schoonmaak.

Afplakmateriaal

Deltec Tape

De afplakmaterialen van Deltec Tape bieden eigenlijk alles wat de consument nodig heeft: goede plaklijm die geen resten achterlaat. Maar óók innovaties zoals de Washi maskeertapes, die de scherpste lakranden geven, zijn in opmars bij consumenten.

Spuitapparatuur

Wagner

De verfspuitsystemen van Wagner maken het werk voor iedere klusser wat lichter. Het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters gaat vele malen sneller met een spuitsysteem. Maar ook de behangafstomers, heteluchtpistolen en de nieuwste ‘Airless-spuitsystemen’ blijven zéér gewild door menig doe-het-zelver.

Meer weten over wat een persoonlijke adviseur kan toevoegen voor de verfspeciaalzaak?

Wilt u méér informatie over ons assortiment?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan ons.

    Al 55 jaar betrouwbaar en innovatief

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf