pbc-support-van-wijk-verf

PBC Support: Eén systeem, één totaaloplossing

PBC Support: Eén systeem, één totaaloplossing 1024 576 Van Wijk Verf
Genoeg schilderwerk, te veel administratieve rompslomp? Heb jij door jouw drukke schildersbestaan ook tijd te kort voor alle zaken daaromheen? Zou jij jouw offertes sneller de deur uit willen hebben en jouw administratie beter gestroomlijnd willen hebben? Wellicht is PBC Support jouw oplossing.

 

PBC Support is de totaaloplossing voor alle administratieve problemen waar je als schilder vaak tegenaan loopt. Het is ontwikkeld om alles, wat rondom het schilderwerk komt kijken makkelijker en efficiënter te maken. Het doel van PBC? Het voorkomen van misverstanden en jouw energie en tijd volop te steken in jouw klant en het leveren van de beste kwaliteit. PBC Support biedt een totaaloplossing en de mogelijkheid om snel offertes te generen binnen jouw eigen bedrijfsomgeving, voorzien van jouw eigen logo en bedrijfsgegevens. Uit ervaring is gebleken dat schilders die gebruik maken van het systeem binnen twee weken niet meer zonder kunnen,  én nog leuker, de eerste maand is altijd GRATIS, zo kan je kosteloos alle voordelen ervaren.

Kortom, met PBC Support streef je naar de hoogste klanttevredenheid. Ontwikkeld door en voor de schilder, vanuit de passie voor het van én het ondernemen. PBC Support wil dat duwtje in de juiste richting geven en de ondersteuning bieden om te groeien, zowel aan zzp’ers als grote ondernemers.

Nieuwsgierig en wil je meer informatie of wil je weten wat PBC Support voor jou kan betekenen? Bezoek www.pbcsupport.com of informeer bij onze medewerkers op één van onze locaties.

 

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook