“Trots op onze historie, zin in de toekomst”

Het verhaal van Groothandel Van Wijk Verf begint zomaar op een dag in 1961. Oprichter Jan van Wijk werkte op dat moment bij een bekende verffabrikant in Nijmegen toen hij zicht bedacht: ‘dat kan ik beter’. Vervolgens begon hij vanuit zijn visie: “mensen doen zaken met mensen”, samen met zijn vrouw Maartje in nog datzelfde jaar zijn eigen bedrijf.

Hij zette een business op waarin het draaide om kwalitatieve producten en vakmanschap van de hoogste plank. Maar óók om een excellente, persoonlijke service, eerlijkheid en wederzijds respect. Jan was een ondernemer met een bijzonder positieve instelling en een goede realiteitszin, zo beschreef ook P. Stolk, de Tielse wethouder van economische zaken hem. Na het overlijden van haar man bleef Maartje betrokken en leeft Jan’s krachtige visie nog steeds voort. Iedere dag weer.

Doe maar gewoon, dan word je vanzelf bijzonder

In die jaren is er veel gebeurd en heeft Van Wijk Verf veel bereikt. We zijn een financieel gezond bedrijf met zeven vestigingen, exact aantal betrokken en gemotiveerde collega’s en alléén maar tevreden, trouwe klanten. Maar het allermooiste is dat ondanks alle snelle, hedendaagse productinnovaties, marktveranderingen en interne service-ontwikkelingen, de cultuur en kernwaarden waar Jan van Wijk ooit mee is begonnen, nog steeds als een paal boven water staan. “Doe maar gewoon, dan word je vanzelf bijzonder” is dan ook nog steeds ons motto.

Alle retailverftrends:
blijf bij met onze nieuwsbrief!

banner-vewelux-assortiment

Heeft u een vraag voor één van onze specialisten?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag naar één van onze contactpersonen.

    Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf