Afgelast: SGA Vakdagen 2020

Afgelast: SGA Vakdagen 2020 1024 607 Van Wijk Verf

Afgelast: S.G.A. Vakdagen 2020

Vorig jaar stonden we nog op de S.G.A. beurs in Gorinchem. Inmiddels ontvingen we het officiële bericht van de S.G.A. Vakdagen dat de beurs dit jaar niet plaatsvindt. Het evenement wordt verplaatst.

Op de website van S.G.A. Vakdagen staat vermeld: De nieuwe datum voor S.G.A. Vakdagen is 2, 3 en 4 november 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Veel exposanten hebben al bevestigd de inschrijving te verplaatsen naar 2021. “In samenwerking met exposanten en bezoekers doen wij er alles aan om een mooie editie van S.G.A. Vakdagen neer te zetten”, aldus Van Gameren. Lees verder op de site van S.G.A. Vakdagen.

Er is ook goed (actie)nieuws

Omdat we jaarlijks beursacties hebben in de periode van de SGA beurs, willen we onze klanten nu niet dubbel teleurstellen. In oktober starten wij met de ‘beursacties’, volg vóóral onze social media kanalen om hiervan op de hoogte te zijn. Ga naar onze Facebookpagina en klik op ‘vind ik leuk’ 

Wil je eens kennismaken met Van Wijk Verf? Bezoek één van onze vestigingen of stuur je vraag met het contactverzoek. We komen graag in contact.