Van Wijk Verf over ons

Vakmanschap als basis voor iedere topprestatie!

Met ruim 50 medewerkers werkt Van Wijk Verf iedere dag opnieuw aan de groei van onze onderneming. Daarbij stellen we onze klant als belangrijkste uitgangspunt. Van Wijk Verf heeft zeven vestigingen en een speciaalzaak op het gebied van verf en behang. Vanuit deze vestigingen bieden we onze klanten de service en kwaliteit die elke professional verdiend.

Van Wijk Verf is sinds 1961 actief als grossier van verf, behang en non-paint producten. Een rijke historie die zich vertaald in kwaliteit, vakmanschap en service. Bij Van Wijk Verf weten we wat de vakman wil en daar spelen we direct op in.

Van Wijk Verf volgt de markt op de voet. Als eerste voeren we product innovaties in, trainen we onze klanten bij de introductie van nieuwe producten en systemen en bieden we presentaties om de professionele schilder up to date te houden.

Verantwoord ondernemen is één van de kernwaarden van ons bedrijf. Het sociale gezicht van Van Wijk Verf uit zich niet alleen op het zakelijke vlak. Het rekening houden met mensen is vanaf de start van onze onderneming een uitgangspunt van ons bedrijf geweest.

U vindt Van Wijk Verf in Tiel, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Ede, Lichtenvoorde en Zutphen!

 

 

kwf